In colaborare cu Consiliul Judetean Bacau, Asociatia Clubului Sportiv BRT a initiat un proiect de finantare denumit “Sustinerea pregatirii sportive intercompetitionale, a echipei ce reprezinta judetul Bacau in competitiile nationale”, avand ca si coordinator de proiect pe Bortov Dmitri.

Perioada de derulare a proiectului: 01.08.2018 – 15.11.2018

Scopul acestui proiect fiind valorificarea aptitudinilor individuale intr-un sistem organizat de pregatire, care sa asigure autodepasirea continua, calificarea in competitiile nationale, precum si obtinerea victoriei.

Obiectivele specifice care sunt urmarite prin implementarea proiectului sunt:

  • Sustinerea pregatirii sportive intercompetitionale pentru echipa ce va reprezenta judetul Bacau in competitiile nationale, in domeniul Karting-ului, prin asigurarea conditiilor de maxima siguranta.
  • Sustinerea activitatii de performanta la nivelul copiilor si juniorilor,fără nici o discriminare, în mod liber şi voluntar;
  • Creşterea prestigiului si dezvoltarea imaginii judetului Bacău, atat pe plan national cat si international, cunoscut fiind interesul ridicat al mediei internationale fata de acest sport.
  • Dezvoltarea capacității de relaționare dintre copiii din România și Republica Moldova, participanți la competiția de karting, prin identificarea şi respectarea valorilor fundamentale ale istoriei şi culturii naţionale și interiorizarea sentimentelor de mândrie și recunoștință față de realizatorii Marii Uniri, in contextul in care unul din membrii echipei, sportivul Politov Alexandru, este cetatean al Republicii Moldova.

 

Activitati/actiuni din cadrul proiectului

  1. Pregatirea tehnica specifica a karturilor – Conform “Regulamentului tehnic FRK”
  2. Participarea la competitii nationale a echipajului bacauan:   

Perioada de derulare a activitatii va fi in conformitate cu calendarul competitional national, si anume: Campionatul National de Karting organizata de Federatia Romana de Karting :

  • Etapa a 5-a: 01-02 septembrie 2018, circuitul Skat Kart, Tg. Secuiesc
  • Etapa a 6-a: 29-30 septembrie 2018, circuitul Speed Park, Bacau
  • Locul de desfasurare a activitatii: ROMANIA

Promovarea imaginii judetului Bacău:

          In competitiile nationale promovarea imaginii judetului Bacau va fi asigurata prin expunerea insemnelor grafice ale Judetului Bacau pe materialul de concurs.  In plus, vor fi publicate in presa locala si nationala scrisa sau online.

stema_judet_Bacau